Dobra domaćica: Dragana Mirković ugostila celu estradu

Izvor: Svet plus, 03.Dec.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra domaćica: Dragana Mirković ugostila celu estradu

Kao i svake godine i ove na snimanju novogodišnjeg programa DM SAT bilo je prisutan veliki broj pevača, a posebnu pažnju su privukli jedan mladi pevač i jedna pevačica koja se posle duže pauze vraća na scenu.

Poznato je da su snimanja novogodišnjih programa svake godine veoma naporna za pevače, ali je Dragana Mirković neko ko to najbolje razume i ko svake godine ugosti najveći broj pevača na snimanju svoje DM SAT tv. Kod Dragane se tačno zna plan i program snimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i svako od pevača ima svoj raspored kada treba da dođe i kada nastupa pa nikada do sada nije bilo problema. A pored dobre organizacije ni ica i pica ne manjka. Zato i ne čudi što se i ove godine cela estrada na dva dana, koliko traju snimanja, preselila u Požarevac. Bili su tu Vesna Zmijanac, Šaban Šaulić, Viki Miljković, Jovana Tipšin, Sanja Đorđević, Branka Sovrlić, Jovan Perišić i mnogi drugi, a posebnu pažnju privukli su jedan momak i jedna devojka. On se bori za svoje mesto na estradnom vrhu, a ona posle duže medijske i diskografske pauze pokušava tu da se vrati.

Robert Bjelić, ranije poznat kao rođak Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bjelića, izborio se za svoje mesto na estradnom zvezdanom nebu i sada krupnim koracima grabi ka vrhu. Robert je posle enormno uspešnog singla ''Znam'' odlučio da svoju publiku obraduje novom pesmom ''Apsolutno tvoj'' za koju je nedavno snimio i spot.

Elena Todorović u jednom momentu je rešila da se povuče sa estradne scene , iako su joj svi predviđali jako uspešnu karijeru. Sada je izgleda rešila da se vrati na velika vrata pa je posle tri jako uspešna singla, publici predstavila pesmu, koju je uradio njen stari saradnik Bane Opačić, ''Bal pod maskama''. Ona je pesmu otpevala i u novogodišnjem programu DM SAT tv, a prisutne je oduševila i svojim neobičnim stajlingom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.