Đura: Zbog moje Tanje sudim u Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đura: Zbog moje Tanje sudim u Tvoje lice zvuči poznato

Glumac i muzičar u žiriju tv šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ zameniće Katarinu Radivojević, a dobro zna šta ga čeka pošto je njegova supruga bila sudija u slovenačkoj verziji

Druga sezona spektakularnog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ počeće da se emituje u oktobru na televiziji Prva.

Još nisu otkrivena imena svih učesnika, mnoge produkcija želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da sačuva u tajnosti, ali su zato objavili da će se u ulozi žirija ove sezone naći Branko Đurić Đura. On će sesti na mesto Katarine Radivojević, koja zbog obaveza nije mogla da ostane u šouu. Glumac, pevač i autor čuvenih „Nadrealista“ nije imao dilemu da li da prihvati poziv za učešće.

- Prvo sam pitao da li ću i ja morati već u prvoj epizodi nekog da imitiram - kaže Đura, koji je već upoznat s pravilima takmičenja jer je njegova supruga Tanja Ribič bila sudija u slovenačkoj verziji popularnog šou-programa.

- Uživao sam prateći naš TLZP i gledajući Tanju i njene duhovite komentare. Upravo je to bio razlog da prihvatim tu ulogu kod vas. Biću pravedan kao sudija. Ipak, moramo biti svesni da je to na prvom mestu zabava i nadam se da takmičari neće to shvatiti previše ozbiljno.

Branko se plaši kako će mu biti da ocenjuje naše glumce, ali je svestan da njega i njegove kolege čeka težak posao. Najveća nepoznanica će mu biti izvođači narodne muzike.

- Znam da me čeka težak posao. Pogotovo zbog toga što ne pratim baš pažljivo srpsku muzičku scenu, govorim o folk muzici naravno - izjavio je Đura.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.