Đokovići šalju pozdrav iz Beograda

Izvor: Tracara.com, 22.Jul.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovići šalju pozdrav iz Beograda

Novak i Jelena šalju pozdrave iz Beograda Znamo da su vam nedostajali! Nakon što su obavili građansko venčanje u Crnoj Gori, a potom se venčali i u crkvi i proveli medeni mesec u Grčkoj, bračni par Đoković konačno je u prestonici Srbije. Novak Đoković je postavio zajedničku fotografiju na svoj Facebook profil i pozdravio sve fanove iz Beograda. Post by Novak Djokovic.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VEĆ ZAVRŠILI ODMOR?! Đokovići došli nazad u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2014, 09:24

Kako su objavili na Fejsbuk stranici, Đokovići su završili odmor i vratili se u Beograd...Nakon glamuroznog građanskog i crkvenog venčanja u Crnoj Gori najuspešniji teniser na svetuNovak Đokovići njegova dragaJelenaotputovali su na medeni mesec u Grčku...Preplanuli i srećni u ponedeljak su...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.