Đanija krvnički pretukli i ukrali mu sat od 2.000 evra!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2014, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đanija krvnički pretukli i ukrali mu sat od 2.000 evra!

- Nedavno se pisalo da je kupio zlatni sat, pa neke bunde, markiranu garderobu, verovatno su mislili da će ga skinuti golog i uzeti mu sve što ima. Natečen je, na levo oko jedva vidi - kaže izvor

Pevač Radiša Trajković Đani krvnički je pretučen ispred svoje kuće u Mirijevu.

Đani je izlazio iz dvorišta da preparkira automobil, kada su ga iza kapije sačekala dva nepoznata čoveka i napala ga s leđa u nameri da ga opljačkaju. Prvo su mu zavrnuli ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Lopovi su pobegli s njegovim satom vrednim 2.000 evra, piše Kurir.

- Nedavno se pisalo da je kupio zlatni sat, pa neke bunde, markiranu garderobu, verovatno su mislili da će ga skinuti golog i uzeti mu sve što ima. Natečen je, na levo oko jedva vidi. Zbog bolova i straha još uvek nije policiji prijavio slučaj, ali verovatno hoće u skorije vreme, jer ovo ne sme proći nekažnjeno – kaže izvor.

Đani je potvrdio saznanja.

- Neki momci su mi napravi sačekušu i prebili me kao vola.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevača krvnički pretukli i ukrali mu sat od 2.000 evra! Đani: Prebili su me kao vola!

Izvor: Svet, 25.Dec.2014

Pevač Radiša Trajković Đani krvnički je pretučen ispred svoje kuće u Mirijevu!. Đani je izlazio iz dvorišta da preparkira automobil, kada su ga iza kapije sačekala dva nepoznata čoveka i napala ga s leđa u nameri da ga opljačkaju. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.