Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani završio na infuziji: Napio sam se jer mi je žena našla dečka! (foto)

Radiša Trajković Ðani je na Kopaoniku malo više popio, zbog čega je završio na infuziji!

Pevač se sa suprugom Slađanom i prijateljima opijao do ranih jutarnjih sati, nakon čega mu je pozlilo od prevelike količine viskija. Njega su u polusvesnom stanju odmah smestili u sobu i pozvali doktora.

“Posle uspešnog pijanstva. Pravi gospodin na infuziji”, napisao je pevač pored fotografije, koju je objavio na društvenim mrežama.

“Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se popilo, malo se veselilo, šta da se radi. Moja žena je našla novog dečka, pa smo osetili potrebu da to proslavimo kako nalažu običaji (smeh). Bili smo nekoliko dana na Kopaoniku, a to veče smo sedeli s prijateljima i malo sam preterao. Posle je došao doktor, dao mi vitamine i to je to. Sad je sve u redu, navikao sam ja da pijem. Evo, upravo idem da stavim zube, ali ne kao one koje ima Milić Vukašinović, moji su pravi”, rekao je Ðani za Kurir.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.