Đani za STAR: Darko Lazić i treba da menja švalerke! Radimo kao crnci, a žene nam sve uzmu!

Izvor: Svet, 27.Avg.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani za STAR: Darko Lazić i treba da menja švalerke! Radimo kao crnci, a žene nam sve uzmu!

Radiša Trajković Đani ovog leta radi punom parom i obara sve rekorde, iako ga u medijima nema skoro uopšte! U iskrenom razgovoru za STAR folk pevač kaže da za razliku od većine njegovih kolega on ne voli da potencira svoju popularnost preko društvenih mreža i smatra da oni koji to rade uglavnom prikazuju lažnu sliku!
“Ja ne zivkam novinare i ne kačim statuse o lažnim rekordima poseta. Šta je tu je, sve je evidentno, Lukas i ja smo neprevaziđeni ovog leta kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je reč o broju ljudi i zaradi na našim nastupima”, kaže Đani.
Postoje li zvanični podaci o tome?
“Naravno da postoje! Nije rekord oboren ako ti na nastup dođe gomila klinaca i stoji sa jednom koka-kolom celu noć, rekord je kada se gazda udara nogom u dupe dok broji pazar od te noći. Na mojim nastupima se pije i naručuje.”
Milica Pavlović i Aleksandra Prijović se utrkuju koja će oboriti rekord. Konkretno, obe su pominjale Trokadero u kom si i ti pevao nedavno.
“Ma mogu one da pišu šta hoće, ja držim rekord u tom lokalu! Pitajte vlasnike. OK su svi radili, ali pravo je pitanje na čijim nastupima se više novca troši.”
Koja od njih dve pravi bolji posao po klubovima?
“Iskreno, Milica ne može ni da se približi Prijovićki! Ona radi dosta, ali Prijovićka je bolji pevač! Ona je ozbiljna pretnja i najvećim zvezdama, posebno sada kada je uzela klubove u svoje ruke, mala ima da pokori sve. Ozbiljan je igrač, a Milicu vole klinci, i moja deca je obožavaju.”

Ti si napunio i “Operu” u Budvi, a Goca Tržan je jedva prodala 50 karata.
“Razvaljujem svuda, kažem ti. A što se Goce tiče, znam da je malo karata prodala, ali ne mora da znači da je njeno vreme prošlo… Možda su oni koji slušaju to što ona peva otišli tada u Grčku na more! (smeh) Gura to Goca dobro, biće posla, nije jedna izgubljena bitka, izgubljen rat! Afrika je prodala samo 20-30 komada, pa je otkazala, i šta sad?! Opet puni sve redom posle toga, sve zavisi od okolnosti.”
Ne pominješ Darka Lazića, tvog bliskog druga…
“I Lazić ubija! Nema šta njemu da se prigovori. Puni sve redom, i ovde, i preko! Dečko baš ubija kako radi!”
Šta kažeš na to što ga papraci skoro svake nedelje hvataju sa drugom švalerkom?
“I treba da ih menja! Njega gledam kao da mi je sin! Kad će ako neće sad?! I tata bi sine.” (smeh)
Kako sve to podnosi njegova Ana? Njoj je sigurno teško.
“Ma baš je briga kao i moju Slađu. Pa valjda nije jedino novčanik ono što nas vezuje, imamo mi kredita kod naših žena. Imamo decu, karijere, radimo ko crnci, pa majku mu, šta treba?! Još da nas linčuju što nas je tamo neki paparaco uslikao sa nekom ribom. Moramo i mi nekad sebi da damo malo oduška!”

Je l’ ti se poverava Darko? Priča li ti o tim šemama?
“Ma ne, ne priča on o tome. Nisam ga iskreno ni video celo leto, sreli smo se samo na jednoj svadbi, a na moru smo se uglavnom mimoilazili.”
Kažu da si i njemu i drugim kolegama pozajmljivao pare kada su bili u frci?
“Njemu nisam, ali sam ostalima davao i kapom i šakom. I neka, bolje ja njima, nego oni meni. Svi upadnemo u probleme i tada se vidi ko je čovek, onaj ko ti se nađe u nevolji.”
Ljuti li se tvoja Slađa što si tako široke ruke?
“Ljuti se, naravno. Ispira mi mozak dan-dva, pa posle idemo sve ispočetka! (smeh) Ona me poznaje najbolje i zna da ne umem da kažem ne ljudima koji su u problemu.”
Kad smo već kod Slađe, kako se ona nosi sa pričama da je varaš sa klinkama?
“Ih kako se nosi, hoće da me ubije svaki put, ali prođe je bes, zna za koga se udala. Sve se to malo prenaduva, bitno je da ja posle svirke dođem kod moje Slađe, e sad, da li je bila neka klinka ili ne, sve je to nebitno.”

Pisalo se da si u Budvi potrošio 10.000 evra na ribe.
“Potrošio sam 5.000. To su morske ribe, ne možeš da ih ne probaš, njihov miris je svuda, kako odoleti?! Na moru uvek upražnjavam ribe, šta bih drugo?!” (smeh)
Je l’ i tebi Slađa uzima sve pare kao i Ana Sević Darku?
“Ubiše nas žene, sve nam pare uzmu, malo od bakšiša ako sklonimo, to nam je. U istim smo govnima i ja i moj sin Lazić, ali ne žalimo se, guramo dalje.”
A kako bi vi reagovali kada biste pročitali da vas žene varaju?
“Za Lazića ne znam kako bi reagovao, a ja bih moju na konopče, pa bih je obesio! Gde smeju da nas varaju, ipak smo mi frajeri!” (smeh)
Da li je istina da se tebi i tvom sinu dopadaju uglavnom iste ribe?
“Ma ne da mali ništa tati, čuva sve za sebe! A ima i toga da previše voli mamu, pa me čuva. Slabo me upoznaju sa ribama, plaše se valjda da se tata ne pokaže bolje od njih!”
Sve češće se pojavljaju vanbračna deca poznatih pevača. Da nemaš i ti neko?
“Meni to ne može da se desi jer pazim šta radim. Odmah brate DNK i kraj priče, ma nema teorije da se to meni desi, takve slučajeve ne kontam.”
Nego, mnogi su bili šokirani što je Severina pevala u Guči…
“Au! Kad sam to čuo, odmah sam pomislio koliko smo otišli u ku*ac kad nam ona peva na Saboru trubača. To mi je baš bezveze, jer ona nit ima takve pesme, niti joj je tamo mesto. Ako ništa drugo, imamo toliko naših pevača koji zavređuju da pevaju tamo i uzmu te pare.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.