Đani uživa u dobroj kapljici: Nikad neću prestati da pijem!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani uživa u dobroj kapljici: Nikad neću prestati da pijem!

Radiša Trajković Đani nema nameru da batali alkohol! Folk pevač se u nekoliko navrata zarekao da će prestati da pije, ali pošto mu to nikako ne polazi za rukom, odlučio je da uživa u dobroj kapljici sve dok ga zdravlje služi.

Nikad neću prestati da pijem. Volim da cugnem u dobrom društvu, ali ja to radim sa stilom. Nikad se ne napijem da ne znam gde se nalazim, uvek držim neki nivo“, kaže Đani za Informer.

Jedan od najtraženijih folkera priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je više puta pokušavao da ostavi žestinu.

Svakog prvog u mesecu ja obećam da neću da jedem testo, da ću prestati da pijem i da ću krenuti sa vežbama u teretani, ali se to nikako ne desi. Onda kažem sebi: “Radiša, sve dok je zdravlja, biće i žena i alkohola“, iskren je Đani.

🍺

A photo posted by Djani Radiša Trajković (@official.djani) on Sep 14, 2016 at 8:38am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Đani uživa u dobroj kapljici: Nikad neću prestati da pijem!

Izvor: Svet, 21.Okt.2016

Radiša Trajković Đani nema nameru da batali alkohol! Folk pevač se u nekoliko navrata zarekao da će prestati da pije, ali pošto mu to nikako ne polazi za rukom, odlučio je da uživa u dobroj kapljici sve dok ga zdravlje služi.. “Nikad neću prestati da pijem. Volim da cugnem u dobrom društvu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.