Dijeta bez soli i kokosovo ulje za seksi dekolte

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta bez soli i kokosovo ulje za seksi dekolte

Ako ste malo zanemarili ovaj deo tela preko zime, važno je da na njega sada obratite pažnju, i to ne samo zbog znatiželjnih pogleda, već i zbog sprečavanja starenja kože i nastajanja bora koje se na ovom delu tela izuzetno vide.

Prvi korak je hidratacija, što znači svakodnevno mackanje vrata i dekoltea hidratantnom ili hranjivom kremom. Možete koristiti onu koju koristite i za lice ili nabavite neku malo jeftiniju varijantu – važno je da to radite svakodnevno.

Nežni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << piling svakako se preporučuje jednom nedeljno na području dekoltea, ali nemojte biti pregrubi kako ne bi povredili nežan deo kože.

Maska od kokosovog ulja pomoći će koži da zablista i izgleda elastično i zavodljivo. Jednom nedeljno na očišćenu kožu vrata i dekoltea nanesite kokosovo ulje u debelom sloju i pustite 15 minuta da se upije. Ostatak zatim dobro umasirajte u kožu kako bi se poboljšala cirkulaciju. Dekolte će izgledati fantastično.

Dijeta bez soli, sa puno proteina poboljšava teksturu kože, tvrde američki dermatolozi. Takva dijeta popraviće teksturu i učiniti kožu vizualno mlađom i napetijom.

Najbolji oblik vežbanja za lepe grudi je pilates, jer ne “nabija mišiće” i ne “smanjuje” grudi, već celo

telo oblikuje na ženstven način.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.