Dijeta bez soli i kokosovo ulje za seksi dekolte

Izvor: Svet, 04.Maj.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta bez soli i kokosovo ulje za seksi dekolte

Sa dolaskom lepog vremena i toplih dana u prvi plan obično bacamo dekolte, što podrazumeva i glatku, negovanu kožu koja prija pogledima.
Ako ste malo zanemarili ovaj deo tela preko zime, važno je da na njega sada obratite pažnju, i to ne samo zbog znatiželjnih pogleda, već i zbog sprečavanja starenja kože i nastajanja bora koje se na ovom delu tela izuzetno vide.
Prvi korak je hidratacija, što znači svakodnevno mackanje vrata i dekoltea hidratantnom ili hranjivom kremom. Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koristiti onu koju koristite i za lice ili nabavite neku malo jeftiniju varijantu – važno je da to radite svakodnevno.
Nežni piling svakako se preporučuje jednom nedeljno na području dekoltea, ali nemojte biti pregrubi kako ne bi povredili nežan deo kože.
Maska od kokosovog ulja pomoći će koži da zablista i izgleda elastično i zavodljivo. Jednom nedeljno na očišćenu kožu vrata i dekoltea nanesite kokosovo ulje u debelom sloju i pustite 15 minuta da se upije. Ostatak zatim dobro umasirajte u kožu kako bi se poboljšala cirkulaciju. Dekolte će izgledati fantastično.

Dijeta bez soli, sa puno proteina poboljšava teksturu kože, tvrde američki dermatolozi. Takva dijeta popraviće teksturu i učiniti kožu vizualno mlađom i napetijom.
Najbolji oblik vežbanja za lepe grudi je pilates, jer ne “nabija mišiće” i ne “smanjuje” grudi, već celo
telo oblikuje na ženstven način.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.