Dijana Janković  u zagrljaju opasne životinje

Izvor: Poznati.info, 27.Jan.2015, 04:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković u zagrljaju opasne životinje

Dijana Janković u kavezu sa tigrovima! Sve popularnija pop zvezda i kreatorka Dijana Janković Didi nedavno je prilikom posete Tajlandu imala priliku da se ni manje ni više nego druži sa tigrovima.

“Bilo je to veliko uzbudjenje za mene, moram priznati da sam bila uplašena iako to nisam smela da pokažem jer svaki nagli pokret kada se nalazite kraj tako opasne životinje bio bi fatalan. U jednom trenutku jedan od tigrova udario me je repom po ledjima i ja sam zanemela“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

“Hvala Bogu sve je super prošlo i ovaj dogadjaj pamtiću dok sam živa“. Naime, ova kreatorka uskoro otvara svoj prvi web shop sa garderobom koji će biti dostupan širom sveta sa vrlo pristupačnim cenama. Web shop ce se nalaziti u sklopu Dijaninog oficijelnog sajta.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.