Dijana Janković predstavila nove modele!

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković predstavila nove modele!

Srpska dizajnerka i pevačica DIDI predstavila je nove modele na 26-tom po redu Fashion Selectionu, koji je održan u Kristalnoj dvorani hotela „Jugoslavija“.

Večernji deo programa otvorila je revija Dijane Janković, koja se drugi put predstavila na Fashion Selectionu, ovoga puta kolekcijom „Digital Princess“. Dijana Janković inspiraciju je pronašla u svakodnevici ispunjenoj socijalnim mrežama koje utiču na sve segmente života, pa tako i na modnu scenu. Kolekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je izradjena od teksasa, pamuka, vune ali i finih svilenih tkanina i organdina oplemenjenog šljokicama. Modna priča Dijane Janković predstavlja neverovatan spoj svega sto je „street style“ i visoke mode.

Dominiraju jarka zelena, zlatna i bela boja s neizostavnim momentom crne boje. Podršku Dijani Janković iz prvih redova pružili Sanja Marinković, Snežana Dakić, Danijela Karić, Jovana Tipšin, Irena Atanasković, Milan Nikolić urednik magazina Esquire i Playboy, Daria Stanojević, Danijel Pavlović, Petar Janošević urednik Harper Bazaar Srbija i mnogi drugi. Gromoglasan aplauz na kraju defilea Didi je opisala kao najlepši momenat večeri.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.