Dijana Janković i Kim Kardašijan na istom mestu proslavile rođenadan! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković i Kim Kardašijan na istom mestu proslavile rođenadan! FOTO

Popularna pevačica i dizajnerka koja svoju karijeru uspešno gradi u Americi, Dijana Janković proslavila je svoj 28. rođendan, a povodom posebnog dana upriličila je slavlje sa najbližim prijateljima.

Kako boravi u Njujorku, veselo društvo odlučilo se za jedan prestižni restoran, a Dijanu su prijatelji iznenadili tortom, ali i rođendanskom pesmicom. Dirnuta ovim gestom, pevačica se lepim momentima pohvalila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram:"Hvala mom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << timu na divnom iznenađenju. Srećan mi rođendan". Pevačica se može pohvaliti uspešnom karijerom, ali i ispunjenim emotivnim životom jer već tri godine uživa u srećnom braku. Inače, Didi je proslavila rođendan u istom restoranu gde je i najpoznatija rijaliti zvezda, Kim Kardašijan.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Didi i Kim Kardašijan na istom mestu: Svi detalji glamurozne proslave rođendana (FOTO, VIDEO)

Izvor: Story, 24.Jul.2016, 15:11

Popularna pevačica i dizajnerka koja svoju karijere uspešno gradi u Americi, Dijana Janković proslavila je svoj 28. rođendan, a povodom posebnog dana upriličila je slavlje sa najbližim prijateljima.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.