Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Didi Janković izgleda da će opravdati nadimak koji su joj fanovi nadenuli – internacionalna diva! Naime, zgodna brineta prošle nedelje otputovala je za Ameriku, a na njenim profilima na društvenim mrežama osvanule su fotografije sa sastanka u jednoj od najeminentnijih svetskih izdavačkih kuća Sony Music.

Dijana već mesecima u najstrožoj tajnosti drži svoje nove projekte, koje će realizovati u Americi. Početkom godine boravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je mesec dana u SAD-u, a prošle nedelje je ponovo otišla preko okeana, kako bi započela realizaciju svog internacionalnog projekta. Nedavno je imala sastanak sa čelnicima Sony-ja, koji su oduševljeni srpskom pevačicom i modnom dizajnerkom”, otkriva izvor blizak Didi.

Sem poslovnih obaveza Didi se u Americi provodi sa svetski poznatim facama. Nedavno se na jednom događaju pojavila sa poznatom manekenkom Jessicom White. Prošlog vikenda Didi je čak organizovala žurku u prestižnom klubu “St. Cloud” u Njujorku, gde je muziku puštao poznati DJ Wolf. Na spektakularnoj žurki odabrane zvanice imale su priliku da premijerno čuju nove Dijanine pesme.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.