Dekoltirana i zelena Rijana ukrala šou Tejlor Svift

Izvor: Svet, 30.Mar.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekoltirana i zelena Rijana ukrala šou Tejlor Svift

Na dodeli nagrada “iHeartRadio” u Los Angelesu najviše pažnje su privukle neukrotiva Rijana u upečatljivom zelenom krznenom kaputu i čizmama marke Versaće i Tejlor Svift koja je osvojila najviše nagrada.
Iako je Sviftova imala pune ruke nagrada, Rijana je odećom i novim singlom koji obiluje sočnim psovkama ipak bila zvezda broj 1.

Ona se pojavila u drečavo zelenom krznenom kaputu, visokim čizmama i odvažnim dekolteom 27-godišnja pevačica izvela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je svoj novi singl ‘B**** Better Have My Money‘.

Eksplicitni stihovi puni psovki čak su i od voditelja Džejmija Foksa izmamili sočan komentar kako je zločesta devojka sa Barbadosa opakim jezikom opet ukrala svu pažnju publike.
Njen nastup bio je čak 20 puta cenzurisan tokom televizijskog prenosa. Ipak, Rijanini obožavaoci bili su oduševljeni modnim odabirom i šou programom u kome helikopter završio na pozornici.

Nastup je ostavio isnažan utisak na Naomi Kembel koja je objavila fotku na Instagramu.


@badgalriri Lady you #killedit #iheartawards

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dekoltirana i zelena Rijana ukrala šou Tejlor Svift

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015

Iako je Sviftova imala pune ruke nagrada, Rijana je odećom i novim singlom koji obiluje sočnim psovkama ipak bila zvezda broj 1...Ona se pojavila u drečavo zelenom krznenom kaputu, visokim čizmama i odvažnim dekolteom 27-godišnja pevačica izvela je svoj novi singl ‘B**** Better Have My Money‘.....Eksplicitni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.