Dara o svom seksi nastupu: Bilo je spontano, to je izašlo iz mene

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara o svom seksi nastupu: Bilo je spontano, to je izašlo iz mene

Nakon njenog nastupa u emisii “Fantastic Show” gde je na sceni gotovo simulirala seks, Dara Bubamara bila je u žiži javnosti domaćih medija.

– Meni to nije nijedan posto seksa, tako da.. Ja ne znam šta je tu seks. Spontano je došlo do toga da se ja spustim i tako igram, jednostavno šta mogu?! To je izašlo tako iz mene, ako je to nekome seksi i lepo onda mi je drago, ako je vulgarno, onda me baš briga!- rekla je Dara za emisiju “Grand news”.

Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << toga, pisalo se i da pevačica ne nosi donji veš, a Dara je to demantovala rečima:

- Kada idem na snimanja, ja bukvalno nosim oklop, nosim dvoje čarapa, veš koji nije proziran. Tako da nema šanse da se nešto vidi!

A da li postoji prilika u kojoj ne bi nosila gaćica, pevačica je kroz osmeh rekla:

- Možda na neku ekskluzivnu večeru sa suprugom, u dugačkoj haljini, zašto da ne?!

Ono što je najbitnije jeste da Darinom suprugu ne smeta njen scenski nastup, ali ni pisanja medija.

Autor: Life Content

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrigthed, Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.