Dara Bubamara se zvanično razvela!

Izvor: Svet plus, 22.Avg.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara se zvanično razvela!

Dara Bubamara i zvanično se razvela od svog bivšeg supruga Milana Kesića, a starateljstvo nad njihovim sinom Kostom pripalo je pevačici.

"Zbog pretrpanosti sudova Dara i Milan nisu mogli po brzom postupku da se razvedu kao što su želeli, pa je parnica potrajala više od godinu dana. Na sudu je određeno kada Milan ima pravo da vidi sina, a to je svakog drugog vikenda u mesecu. Naravno, on će moći i da se dogovara sa bivšom suprugom oko viđanja mališana van perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji je određen sudskim putem. Sud je odlučio i visinu alimentacije. Oboje su prihvatili odluku suda i nisu se žalili. Dara i Milan su posle svega ostali prijatelji, najviše zbog sina, jer ne žele da on oseća neku netrpeljivost između njih", kaže neimenovani izvor "Blica" koji je upoznat sa celom pričom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.