Dara Bubamara: Prvo me ispljuju pa mi se posle uvlače...

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Prvo me ispljuju pa mi se posle uvlače...

Iako je delovalo da su stavile tačku na javna prepucavanja i izgladile odnose, svađa se ipak nastavlja

Folk pevačica Dara Bubamara i tekstopisac Marina Tucaković pre nekoliko meseci su počele sa razmenjivanjem ružnih reči putem tabloida, da bi se situacija posle izvesnog vremena stišala, a njih dve otkrile da su uspele da izglade odnose.

Ipak, situacija se nastavlja jer je Marina izjavila da je tom prilikom očitala Dari bukvicu, na šta je plavokosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevačica burno reagovala.

"Vidiš, to mi se dešava tokom cele karijere – redovno me zovu da se izvinjavaju i da se mire sa mnom! Znači, ispljuju me, pa me onda zovu da se izvinjavaju i da mi se uvlače u du*e! Da ih ne nabrajam sve, ali eto i Marina. Ona mi je prva slala poruke: ’Daro, izmišljeno je, lažu…’ Eto im nova pesma Džaba pljuju me iza leđa… (smeh), pa neka je slušaju. To je za njih“, rekla je Dara.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Prvo me ispljuju pa mi se uvlače u du*e"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Folk pevačica Dara Bubamara i tekstopisac Marina Tucaković pre nekoliko meseci su počele sa razmenjivanjem ružnih reči putem tabloida, da bi se situacija posle izvesnog vremena stišala, a njih dve otkrile da su uspele da izglade odnose...Nastavila verbalni rat sa Marinom tucaković: Dara Bubamara.. ..Ipak,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.