Danijela Vranić zaključala Lepu Lukić u WC

Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić zaključala Lepu Lukić u WC

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Danijela Vranić i Lepa Lukić imale su situaciju od koje i dan-danas umiru od smeha kada je se sete… Sve se, naime, desilo pre izvesnog vremena na televiziji Pink, kada je mlađa pevačica zatvorila stariju u WC!

Lepa je ostala tako zatvorena neko vreme, dok je nisu oslobodili. A evo i kako se sve desilo!

Prva je u toalet ušla Danijela, a odmah za njom Lepa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Danijela je završila šta je imala i krenula napolje, a iako je na vratima stajalo obaveštenje “ne zatvaraj vrata zbog kvara”, Danijela je zalupila vratima i ne primetivši da je kvaka sa unutrašnje strane spala. Lepa je posle nekoliko minuta pokušala da izađe, međutim, nije bilo šanse. Lupala je u vrata, vikala, zapomagala… Džabe!

Tek posle nekog vremena, pevačicu su čuli zaposleni na Pinku i oslobodili je, a ona je izašla besna. Ipak, shvativši da je posredi kvar, te da ju je Danijela slučajno zaključala, i ona se nasmejala.

“Ma to je bilo slučajno, nikome ne zameram. Ne znam ni da li je ona kriva, to su mi posle rekli, pa smo se smejali. Šta da radimo drugo”, rekla nam je Lepa kroz smeh.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela Vranić zaključala Lepu Lukić u WC?!

Izvor: Blic, 21.Dec.2014

Danijela Vranić i Lepa Lukić imale su situaciju od koje i dan-danas umiru od smeha kada je se sete. Naime, to se desilo na jednom snimanju kada je Danijela je Lepu zaključala u toaletu...Lepa je ostala tako zatvorena neko vreme, dok je nisu oslobodili. A evo i kako se sve desilo! Prva je u toalet...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.