Danas puni 27, opasna je riba i smuvala je Džejsona Stetama!

Izvor: Prva.rs, 19.Apr.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas puni 27, opasna je riba i smuvala je Džejsona Stetama!

Rozi Hantington Vitli smatra da je “snažna ličnost” ključ za uspeh u modnom svetu, iako mrzi činjenicu da je mnogi smatraju kučkom zbog toga što se ne plaši da kaže sve što misli.
„Morate imati snažnu ličnost i biti u stanju da se uspravite ako padnete. Morate se brzo dogovoriti sa sobom o stavovima koje želite da sledite i nučiti da kažete ne“, ispričala je Rozi za Sunday Times Style magazin. 
Ona smatra da, kada žena nešto želi i mora to da dobije na teži >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << način, zbog čega će je često „brendirati kao kučku“: „To mi stvarno ide na nerve, jer ako je muškarac strog, on je samo dobar u svom poslu.“
A njen muškarac je Džejson Stetam. 
Toliko.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.