Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je jedan od najpoželjnijih pevača, a evo kako je Saša Kovačević izgledao na početku karijere (video)

Sašu Kovačevića, jednog od najpoularnijih pop pevača, žene su obožavale još otkako se pojavio na javnoj sceni.

Rođen 1985. godine u Zemunu, Saša je od ranog detinjstva pokazivao talenat za muziku – završio je srednju muzičku školu, kao i Akademiju umetnosti, smer za snimanje i dizajn zvuka.

Prvu svirku imao je sa samo 16 godina, a prvi put se na televiziji pojavio 2004. godine na festivalu Sunčane skale, a zatim izlazi singl Jedina si vredela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Već tada, Saša je privukao pažnju devojčica i postao omiljeni pop pevač među mlađom generacijom.

Za ovu pesmu Saša je uradio i prvi spot, a ono što je primetno, jeste da se od tada dosta promenio, kako u muzičkom smislu, tako i vizuelno.

Naime, na početku karijere, Kovačević se predstavljao emotivnim baladama, ali i kao fin momak, što se dopalo devojčicama.

Pogledajte kako je izgledao pre 16 godina.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.