Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila priznala: Pretkula sam profesorku! Najgore stvari sam joj radila!

Dalila Mujić pretukla je u “Parovima” profesorku hemije Smilju Janković, zbog čega je kažnjena.

“Super mi je bilo u izolaciji, samo sam malo bila gladna ali dobila sam kasnije i hranu. Malo sam i smršala jer sam se iživljavala tamo pa sam se i znojila. Istina je, fizički sam nasrnula na nju. Jeste, pretukla sam je. Najgore stvari sam joj radila. Oduzmite mi i ceo honorar, ja vam ponovo kažem da za svoje postupke ubuduće neću odgovarati. Ja ću za svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << majku i oca da poginem tako da mi te kazne ništa ne znače. Želim da izađem napolje i ovaj rijaliti me nikada neće videti. Napravili ste me budalom”, rekla je Dalila, ali joj se želja nije ispunila.

Vilu je napustio Dalilin dečko Dado, posle čega je Mujićeva doživela nervni slom.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DALILA PRIZNALA: Smršala sam dok sam se IŽIVLJAVALA na profesorki! Najgore stvari sam joj radila!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2017

..."Super mi je bilo u izolaciji, samo sam malo bila gladna ali dobila sam kasnije i hranu Malo sam i smršala jer sam se iživljavala tamo pa sam se i znojila Istina je, fizički sam nasrnula na nju Jeste, pretukla sam je..Najgore stvari sam joj radila Oduzmite mi i ceo honorar, ja vam ponovo kažem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.