Dali drugu šansu ljubavi: Dara Bubamara se pomirila sa Duškom!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dali drugu šansu ljubavi: Dara Bubamara se pomirila sa Duškom!

Dara Bubamara i košarkaš Duško Bunić rešili su da svojoj ljubavi daju drugu šansu, jer se strasti među njima nisu ugasile.

Pevačica Dara Bubamara i Duško Bunić obnovili su ljubav pre dve nedelje u Sloveniji, gde košarkaš igra za KK Krka. Duško je odmah posle raskida, koji se dogodio krajem januara, shvatio da je pogrešio što je Daru ostavio zbog ljubomore, pa je rešio da to ispravi. - Duško je iskoristio to što je Dara bila na turneji po Sloveniji. Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je saznao da stiže u Kopar, gde je imala prvi koncert, pozvao ju je da se nađu i reše nesuglasice. Dan posle njenog nastupa su se videli i rešili da svojoj ljubavi daju novu šansu - piše Kurir pozivajući se na izvore bliske pevačici.

On kaže da je Dara toliko srećna da zbog ljubavi planira da se preseli u Sloveniju. - Dara sve češće slobodno vreme provodi kod dečka u Sloveniji. Ona je srećna, ali zbog sina Koste ne želi da eksponira svoju vezu. I Duško je baš zaljubljen u nju i više neće dozvoliti da bilo šta naruši njihovu ljubav.

Pevačica je potvrdila ova saznanja. - Sve je u najboljem redu. Srećna sam i zadovoljna. Da li moram da se sa svojim partnerom slikam za Instagram da bih nekome dokazala da sam ispunjena žena - kratko je poručila Dara za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.