Dajana Jakšić prvi put javno progovorila posle razvoda, evo i šta je rekla

Izvor: Svet, 24.Feb.2017, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana Jakšić prvi put javno progovorila posle razvoda, evo i šta je rekla

Dajana Jakšić pojavila se u javnosti prvi put posle objave da se razvodi od producenta Žike Jakšića.
Ona se pojavila na rođendan svoje prijateljice Marine Visković, koja je rođena na isti dan kada i njen i Žikin sin Dušan,  a ispred kluba su je sačekale kamere Kurira.
Na pitanje kako je Dušan proveo rođendan, Dajana je izjavila da su porodično slavili, zajedno sa Žikom.
“Rođendan smo proslavili porodično u kući, zato što je Duletova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ekipa iz vrtića na Kopaoniku, pa ćemo s drugarima sledeće nedelje. Bili smo sa Dušanovim tatom, kao i svake godine, a tako će biti i ubuduće. To je normalno jer je on njegov otac”, kratko je poručila pevačica.

“Sine moj. Vreme leti. Kao juče da su bili tvoji prvi koraci i reči. Danas puniš pet godina. Sećam se onih noći kada sam te posmatrala dok spavaš i krala zagrljaj i dodir od tebe. Tvoj osmeh je oplemenio celu našu porodicu. Ti si naš anđeo. Čedo, milo, za koje živimo i dišemo. Srećan ti rođendan, živote moj”, poručila je Dajana sinu na Instagramu.
U domu njenih roditelja, gde ona trenutno živi sa sinom, sve je bilo ukrašeno likovima Dušanovih omiljenih crtanih junaka. Pokloni su počeli da stižu od ranog jutra, a Žika je među prvima čestitao nasledniku rođendan. On i Dajana ostali su u korektnim odnosima upravo zbog Dušana, kome je ovo prvo slavlje na dve adrese.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAJANA JAKŠIĆ PRVI PUT POSLE RAZVODA: Evo kako su Žika i ona proslavili rođendan sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2017

Rođen je istog dana kad i njena prijateljica, pevačica Marina Visković...Dajana Jakšić pojavila se u javnosti prvi put posle objave da se razvodi od producenta Žike Jakšića...Atraktivna pevačica došla je u jedan prestonički lokal na rođendan svoje prijateljice Marine Visković koja je rođena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dajana i Žika Jakšić zajedno proslavili rođendan sina Dušana!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2017

Dajana i Žika Jakšić svoje pobleme stavili su juče na stranu, kako bi zajedno, porodično proslavili peti rođendan sina Dušana...Dajana i Žika Jakšić poslednjih dana bili su glavna tema u medijima. Njihov razvod braka i sve ono što on nosi bio je jako interesantan javnosti i medijima, te su...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.