Dajana Jakšić: Vraćam se na televiziju, ali neću u GRAND!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana Jakšić: Vraćam se na televiziju, ali neću u GRAND!

Dajana Jakšić nedavno je proslavila peti rođendan sina Dušana, ali slavlju nije prisustvovao njen bivši suprug Žika.

Iako su mnogi pomislili da nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, Dajana je demnatovala ove informacije i dodala, da njen bivši suprug ima snimanje emisije: "Žika snima „Nikad nije kasno“. Malopre smo se čuli, poželeo nam je da se lepo provedemo. Naravno, srcem je s nama", izjavila je Dajana za Kurir i dodaje: "Na temu razvoda više ne pričamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ni on ni ja. Nas dvoje znamo šta je, da li je i kako je", dodala je. Nakon šestogodišnje pauze, Dajana je odlučila da se vrati svom prvobitnom poslu, voditelja:

"Vraćam se voditeljstvu. Neću biti u „Grandu“. Dušan je sad veliki i mogu da se posvetim poslu. Kao što ja podržavam njega, želim da bude srećan, uspešan i ostvaren, tako i on to želi meni, naglasila je Jakšićeva za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.