Izvor: Svet, 13.Apr.2014, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se ne baci: U ovom restoranu na meniju su otpadci, a ponekad se među njima nađe i kavijar!

Kuvari restorana „Real Junkfood project“ u Lidsu spremaju obroke isključivo od otpadaka. Na meniju restorana u Zapadnom Jorkširu nalaze se specijaliteti od mesa, jela prilagođena vegetarijancima, sendviči i kolači. Ovde u proseku jede oko 30 mušterija dnevno i nijedna se dosad nije požalila, iako svi znaju da su obroci napravljeni od ostataka hrane iz supermarketa [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.