Da se film snima kod nas, evo ko bi glumio lik Jelene Marjanović (foto)

Izvor: Svet, 25.Okt.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se film snima kod nas, evo ko bi glumio lik Jelene Marjanović (foto)

Pošto se prvo pojavila vest kako je Holivud zainteresovan da snima triler o životu ubijene Jelene Marjanović, ispostavilo se da bi ovaj tragičan događaj mogao da bude inspiracija i domaćim autorima.
Ubistvo koje je preraslo u najveću miseriju u novijoj istoriji domaće kriminalistike privuklo je i Nemanju Ćipranića, autora filma “Amanet” i saradnika na seriji “Sinđelići”, koji otkriva koje bi glumce angažovao ali i scenario ovog ostvarenja.
“U mom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << filmu bi glavni junak bio policajac koji vodi istragu. Prikazao bih i medijsku hajku kojoj je izložena porodica i kako im je upropašćen život”, objašnjava Ćipranić i dodaje da bi nekoliko glumica konkurisalo za lik pevačice koja je brutalno ubijena 2. aprila na nasipu u Borči.
“Na kasting bih pozvao nekoliko mladih glumica. Tu bi se našle Miljana Gavrilović, koja je glumila Zvezdanu u seriji “Folk” i ćerka Vesne Čipčić, Anja Alač. I Danina Jeftić je dobro rešenje za ovu ulogu. Jeleninog muža Zorana bi mogao da glumi Bojan Žirović”, otkriva Nemanja za Kurir, prenosi alo.rs.

The post Da se film snima kod nas, evo ko bi glumio lik Jelene Marjanović (foto) appeared first on svet.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.