Da li joj zavidite? Ona je vlasnica više od 1000 pari cipela

Izvor: Svet, 06.Maj.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li joj zavidite? Ona je vlasnica više od 1000 pari cipela

Tamara Melon, 47-godišnja modna ikona ponosna je vlasnica više od 1000 pari cipela.
Nekadašnja dizajnerka proslavljenog Džimi Čua jedna je od najuspješnijih žena u svom poslu, pa ne čudi to što ima zaista impresivnu kolekciju obuće.
Britanska dizajnerka i vlasnica vrlo traženog brenda cipela Tamara Melon, priznala je da ne zna tačno koliko ih ima, ali da ima verovatno više od 1000 pari.
“Mislim da imam više od 1000 pari cipela. Sve svoje modele marke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Džimi Ču pospremila sam i sklonila. To je deo mog starog života”, kaže Tamara.
Tamara, koja je stvorila pravo modno carstvo i čije modele obožavaju mnoge slavne trendseterke, otkrila je da se nikad nije smatrala modnom ikonom.
“Nikada sebe nisam videla kao modnu ikonu niti sam bila zavisna o trendovima. Moj je stil evoluirao i opisala bih ga kao moderan, pomalo na ivici i seksi”, zaključila je modna ikona.
Inače, pre nekoliko godina Tamara je objavila memoare pod nazivom In My Shoes.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.