Da li je ovo najodvratnija emisija u Srbiji?

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2012, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najodvratnija emisija u Srbiji?

Kada bi se dodeljivala priznanja za najgoru televizijsku emisiju u Srbiji konkurencija bi bila više nego žestoka, a nema dvojbe da bi neko od prvih mesta zauzela emisija "Luda kuća" voditelja Dejana Stankovića Kralja, na Hepi televiziji ili Hepi - porno televiziji.

U medijima su osvanule slike iz emisije koja bi trebalo da se emituje sutra u 23 sata. U emisiji gostuje udata žena koja želi da bude starleta, a na putu ka slavi seksa se i sa njenim venčanim kumom.Srpska publika je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u ovoj emisiji mogla da vidi svakakve socijalne i psihološke devijacije, ali ono što televizija Hepi namerava da emituje je u najmanju ruku skaradno.- Istina je. U emisiji pod nazivom "Nema seksa bez kuma" dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i venčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je – potvrido je voditelj "Lude kuće" Dejan Stanković.Bez namere da budemo moralni čistunci pitamo vas: da li je ovo najodvratnije što ste, ikada, videli na srpskim televizijama sa nacionalnom mrežom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

šok! Seks na nacionalnoj televiziji! (Foto 18+)

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2012

Na televiziji koja ima nacionalnu pokrivenost emituje se seks iz studija sa udatom ženom koja želi da bude starleta i njenim venčanim kumom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.