Da li ga je iko primetio? Ovako se pokazuje verenički prsten

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ga je iko primetio? Ovako se pokazuje verenički prsten

Manekenka Gabi Greko (25) pohvalila se vereničkim prstenom, koji je dobila od Džefrija Edelstona (71) ali ujedno je pokazala i bojni dekolte.

Kod ovog para sve je nesvakidašnja, ali oni su očigledno širokih shvatanja, pa im ne smeta ni razlika u godinama od nekoliko decenija, ali ni to što je Džefri još uvek u braku.

Gabi se pohvalila vereničkim prstenom fotografijom na društvenim mrežama, no da biste zaista videli prsten moraćete malo više da se udubite >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u fotografiju, s obzirom na to da se lepotica skinula skoro potpuno gola a rukom, na kojoj je prsten je držala grudi.

Inače, kako bi uverili javnost da zaista voli vremešnog biznismena, ona je izjavila:

“Neki misle da je Džefri prestar za mene, ali varaju se. Volim starije muškarce i znam da je on ‘onaj pravi’. Pametan je i zna da me zadovolji. Uz njega se uvek osećam dobro jer me podržava, daje mi komplimente i podiže mi samopouzdanje”, kaže Gabi, dodavši da njeni roditelji podržavaju njenu vezu.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.