DŽEJLA RAMOVIĆ, POBEDNICA ŠOUA “NEKI NOVI KLINCI”: Obožavam Bijonse i Mariju Šerifović, ne bih da pevam narodnjake! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJLA RAMOVIĆ, POBEDNICA ŠOUA “NEKI NOVI KLINCI”: Obožavam Bijonse i Mariju Šerifović, ne bih da pevam narodnjake! (VIDEO)

Pva sezona muzičkog šou programa "Neki novi klinci" završena je pobedom Džejle Ramović (14), devojčice iz Goražda koja je odmah, dan posle, ushićeno pričala u intervjuu za Telegraf. 

Slavljenici, sasvim normalno, dan posle velike pobede nije ni nalik svemu što je do sada doživljavala.

- Ljudi me zovu sa svih strana. Dala sam već dosta intervjua, ovako nešto mi se nije još dešavalo u životu. Još se navikavam, nisam ni uvežbala kako to treba da se radi. Umorna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam, ali izguraću - uz dečji osmeh priča Džejla.

U rano jutro, Džejlu su u Goraždu dočekali prijatelji.

- Prirediće mi i zvaničan doček. Organizovaće koncert gde ćemo pevati moji prijatelji i ja.

Printskrin: TV Prva

Kako si se osećala tokom finala?

- Imala sam, generalno, veliku tremu, od početka takmičenja pa do finala. Vremenom je bivala sve veća. Ona znači odgovornost da dobro odradim svoj posao. Imala sam veliku podršku iz Goražda, roditelji su mi bili ogromna potpora.

Dobila si, uz statuu, kao nagradu snimanje dve pesme - solo i duetsku?

- Da, s tim što duetska mora da bude sa nekim od članova žirija. Teško je odabrati, ali najviše bih volela sa Banetom Mojićevićem.

Foto: Promo

Kada je bilo najteže?

- U finalu, posle prvog kruga i preseka. Tad nisam bila "sva svoja". Euforija je sve više rasla, svi smo bili nervozni.

Kad se podvuče crta - šta ti je ostalo kao najlepši utisak?

- Divno druženje. Stekla sam nove prijatelje. Upoznala sam iskusne, dobre pevače. Davali su nam prave savete, trudili se da budemo što bolji. O žiriju mogu da kažem sve najbolje, bili su baš korektni.

Printskrin: TV Prva

Desio ti se peh pred finale. Povredila si se?

- Igrala sam košarku pre desetak dana. Ne znam ni sama kako, tek, iskočilo je koleno, ugroženi su bili ligamenti. Nije mi, to, međutim, predstavljalo veliku prepreku. Fokusirala sam se na pevanje. Sve je, nekako, u igri i zabavi nestalo.

Ko su ti uzori?

- Marija Šerifović, a od stranih Bijonse i Selena Gomez. Najviše i volim stranu muziku, žao mi je što se nismo oprobali u tome.

Pažnju si privukla još ranije, kao učesnica "Zvezda Granda"?

- To mi je sada mnogo pomoglo. Bila sam upoznata sa puno stvari, znala sam kako je sve organizovano.

Foto: Tv Prva

Kako si sve to uspela da uskladiš sa školom?

- Izostala sam sa popriličnog broja časova, ali sam sve uspela da nadoknadim radom. Završila sam osmi razred sa odličnim uspehom.

Šta ćeš dalje da upišeš?

- Ne znam, nisam još odlučila.

Printskrin: TV Prva

Kada si počela da se baviš pevanjem?

- Rano, već sa četiri godine. Snimila sam tad pesmu za "Dečji šlager".

Kakvi su ti planovi?

- Da snimim te dve pesme za "Grand produkciju" i, naravno - škola.

Primetno je da voliš zabavnu muziku. A narodnjaci?

- Ne bih volela da ih pevam - iskreno je, za kraj, priznala Džejla.



(Milan Ćunković)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

RASTURILA: Ovako je Džejla ODUVALA sve i pobedila u “Nekim novim klincima”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016

U muzičkom takmičenju "Neki novi klinci" pobedu je odnela Džejla Ramović (14) iz Goražda, koja je rasturila pesmom "Iza osmeha"...Džejla je pevala pesmu Sanje Vučić kojom se Srbija predstavila na "Eurosongu", ali je izvela verziju na srpskom jeziku...Pogledajte kako je Džejla otpevala pesmu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.