DRUGI PORED ANE: Veljkova bivša objavila fotku IZ KREVETA sa novim dečkom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI PORED ANE: Veljkova bivša objavila fotku IZ KREVETA sa novim dečkom! (FOTO)

Ponovo srećna i zaljubljena.

Manekenka i fotomodel Ana Cakić pažnju šire javnosti privukla je vezom sa Veljkom Ražnatovćem. Oni se tokom veze nisu libili toga da javno pokažu svoje emocije putem društvenih mreža i često su objavljivali zajedničke fotografije.

A post shared by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on Jan 12, 2017 at 8:39am PST

Iako je delovalo kao da ljubav cveta, oni su nakon nekoliko meseci raskinuli. Ani je ova veza svakako donela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto dobro budući da su nakon raskida sa Veljko poslovne ponude krenule same da se nižu.

A post shared by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on Jan 11, 2017 at 4:02pm PST

Osim poslovnog uspeha, Ani je sad krenulo i u emotivnom životu čemu svedoči fotografija na Instagramu na kom pozira sa nepoznatim dečkom.

A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on Apr 22, 2017 at 2:17pm PDT

Ana i ovaj momak su jedno drugom u komentarima poslali poljupce, a ako je sudeći po svemu tome, Veljkova bivša je ponovo zaljubljena i srećna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.