DRAGANA MIRKOVIĆ BESNA: Zamolila bih vas da moje ime ne potežete u takvim situacijama!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA MIRKOVIĆ BESNA: Zamolila bih vas da moje ime ne potežete u takvim situacijama!

Pevačica se našla u vrlo neprijatnoj situaciji kada je čula šta se spekuliše

Dragana Mirković je pre nekoliko dana navodno rekla kako zamera svojim kolegama koji uzimaju velike honorare za koncerte na gradskim trgovima.

Međutim, kada je čula šta se priča, pevačici je bilo vrlo neprijatno jer, kako kaže, nikada tako ne bi pričala o nekom, pogotovo ne o svojim kolegama.

"Nikad u životu nikog nisam nikog imenovala niti imam potrebu. ja ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << govorim ni o sebi, nemam vremena, mediji znaju kako je tesko doći do mene zbog obaveza. Nikada ne bih mogla da pričam tako ni o kome, pogotovo ne o svojim kolegama", rekla je Dragana a onda i apelovala da je više nikada ne mešaju u takve stvari.

"Zamolila bih ljude da šta god da žele na taj način da postignu, da to ne rade preko mog imena", zaključila je pevačica pred kamerama emisije "Ekskluziv".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.