DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Voditeljka pokazala figuru, evo kako se stesala!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Voditeljka pokazala figuru, evo kako se stesala!

Olja Crnogorac vredno radi na svom telu, što se može videti iz priloženih fotografija.

Ona se trudi da živi zdravo, pa redovno posećuje teretanu.

Svoje fanove na Instagramu je obradovala fotkama, koje su, kako je napisala, neobrađene i bez fotošopa.

"Dok ste svi vi lalali (čitaj 7 jutros) ja sam bila vredna i odradila svoj lajt trening od hiljade i hiljade trbušnjaka, kilometara trčanja, litre i litre znoja. I pritom se posle toga najela pršute, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sira, jogurta, avokada (i sad mi je malo muka) da ne bih pružala sad lažnu (tj.fotošopiranu nadu). Ovo sam ja - JA! Bez stanjivanja, oduzimanja, dodavanja. Sreća je kad te neko vidi i kaže Pa ista si u prirodi kao na slikama. Dalje ne bih ni dodavala ni oduzimala, sem da možete i vi biti ona devojka sa slike, samo uz malo truda.

Dok ste svi vi lalali (čitaj 7 jutros )ja sam bila vredna i odradila svoj lajt trening od hiljade i hiljade trbušnjaka, kilometre trčanja, litre i litre znoja I pritom se posle toga najela pršute, sira,jogurta, avokada (i sad mi je malo muka)da ne bi pružala sad lažnu (tj.fotosopiranu nadu )ovo sam ja-JA! Bez stanjivanja,oduzimanja, dodavanja sreća je kad te neko vidi i kaze-Pa ista si u prirodi kao na slikama dalje ne bi ni dodavala ni oduzimala sem da možete i vi biti ona devojka sa slike -samo uz malo truda #fitnessmotivation #sexy#slim BUDI DEVOJKA SA SLIKE!

A photo posted by olja crnogorac (@montenegrina_olja) on Oct 7, 2015 at 2:50am PDT

Autor: Foto: Instagram

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.