DA LI TAKTIZIRA Jelena Golubović: Nije mi više do pobede!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI TAKTIZIRA Jelena Golubović: Nije mi više do pobede!

Ja vičem prvo mesto, ali nije mi više do pobede, rekla je rediteljka

Jelena Golubović poverila se u bašti vile Parovi Tomi Panteru da nema više motiva za pobedu.

"Nemam motiva da pobedim. Ja vičem: prvo mesto, ali nije mi više do pobede", rekla je rediteljka, inače pobednica rijalitija Farma.

Golubović se veoma naljutila jer se u studiju pojavio njen bivši momak Čupo, kojeg ona više ne voli.

"Ne želim da budem sa njim. Alkoholičar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je, želi karijeru, a ja dete. Psihički me je maltretirao, to mu nikad neću zaboraviti", rekla je Golubovićka.

Jelena je vikala da želi da vidi nekog bliskog, ali je produkcija isprovocirala dolaskom bivšeg verenika, čija pojava je do te mere iritirala Jelenu, da je počela potpuno nekontrolisano da se ponaša.

"Od kako je bio Čupa, ja sam klonula. Neraspoložena sam, ne prija mi. Njegove poklone sam vratila", otkrila je Jelena, ali su ostali takmičari rekli da ne govori istinu, već je poklone rekla da joj odnesu kući.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.