Cuca: Ne ulazim u Parove ako će da uđe i Hasan Dudić!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cuca: Ne ulazim u Parove ako će da uđe i Hasan Dudić!

Ivona Negovanović zbog Šaulićevog brata od tetke hoće da odustane od rijalitija

Ivona Cuca Negovanović postavila je uslov produkciji rijalitija „Parovi“ da bira između nje i Hasana Dudića, jer ukoliko brat Šabana Šaulića bude jedan od učesnika, ona planira da odustane od tog šoua.

Nakon što je kompozitor izjavio da će pred kamerama raskrinkati njenu burnu prošlost i aferu s popularnim folkerom, pevačica je odlučila da se ne pojavi zajedno s njim u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zabavnom programu koji startuje 8. marta na TV Hepi.

- Ako ulazi Hasan, ja ne ulazim - bila je isključiva Cuca na razgovoru za učešće u rijalitiju, saopšteno nam je iz produkcije šoua „Parovi“.

Inače, Cuca je već danima nedostupna za komentar, dok Hasan Dudić tvrdi da ona nije ni vredna toga da s njim deli istu prostoriju i da je dobro što odustaje.

- Pametna devojka! Hvala bogu da je jednom shvatila da ne može da sedi tamo gde joj nije mesto. Ja sam bitna ličnost i karijeru sam gradio 40 godina, a s takvom osobom ne bih čekao ni autobus na stanici. Ona zna ko sam i na šta sam sve spreman i bolje da me ne izaziva. Da se zadesi tamo, sigurno bih je maksimalno vređao i ne bi umela da se odbrani. Ponekad mi bude žao, i ona je nečije dete, ali malo retardirano - zaključuje Dudić za Kurir.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.