Coca-Cola flašica u Beogradu proslavila 100. rođendan: Drugi život pop ikone

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola flašica u Beogradu proslavila 100. rođendan: Drugi život pop ikone

Brojni ljubitelji “Coca-Cole” okupili su se u “Mikser hausu” na kreativnoj radionici humanitarnog karaktera. Na taj način obeleženo je 100 godina autentičnosti ikone pop kulture koja tokom celog veka svog postojanja inspiriše umetnike širom sveta. Upravo zato, kompanija “Coca-Cola” odlučila je da kroz ovaj događaj doprinese lokalnoj zajednici, ali i da nadahne ljude da kreativno razmišljaju i od naizgled malih i običnih stvari stvore nešto originalno.

U pozitivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << atmosferi, uz timski rad poznati, predstavnici medijskih kuća, zaposleni “Coca-Cole” i partneri izradili su maštovite kreacije upravo od čuvene “Coca-Cola” flašice. Pod budnim okom umetnika udahnuli su drugi život “kontur” flašicama i tom prilikom nastali su predmeti poput stočića, lustera, polica, vaza.

Po završetku radionice, učesnici su se tokom humanitarne aukcije nadmetali za izrađene predmete, a sva prikupljena sredstva namenjena su obnovi sportske sale i nabavci sportske opreme za osnovnu školu u Dimitrovgradu. Kompanija “Coca-Cola” udvostručiće sumu svih prikupljenih sredstava, kako bi učenicima ove škole omogućila što bolje uslove za uživanje u pokretu.

Ovaj događaj još jedan je u nizu onih koji kompanija “Coca-Cola” godinu za godinom organizuje kako bi podstakla pozitivne promene u društvu. Kroz ovu inicijativu je ikonični oblik “Coca-Cole” doneo radost ne samo onima koji uživaju u ovom jedinstvenom piću, već i zajednici u kojoj kompanija posluje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Drugi život Coca-Cola flašice

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 17:01

Brojni ljubitelji Coca-Cole okupili su se u Mikser Hausu na kreativnoj radionici humanitarnog karaktera. Na taj način obeleženo je 100 godina autentičnosti ikone pop kulture koja tokom celog veka svog postojanja inspiriše umetnike širom sveta...Kompanija Coca-Cola odlučila je da doprinese lokalnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.