Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus se nastavlja: Jelena ponudila Mikiju pomirenje, a onda su se njihove usne spojile! (video)

Jelena Golubović i Miki Mećava već danima se mire i svađaju, a posle svih uvreda, rediteljka je rešila da ovom prijateljstvu daju još jednu šansu.

Naime, farmeri su na današnjem sastanku prozivali Mikija zbog toga što je prokockao prijateljstvo sa rediteljkom, pa mu se Golubovićeva direktno obratila.

“Samo želim da mene staviš ispred kolektiva!”,  rekla je rediteljka i dodala da je ona ta koja je njega stavila ispred svih ostalih farmera.

Ona mu je predložila da zajedno proslave njegov rođendan i imendan, ali Mećava nije stigao da joj odgovori, jer je  sastanak prekinuo Prokin dolazak.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Miki i Jelena zakopali ratne sekire?

Izvor: Kurir, 31.Maj.2016

...Jelena Golubović i Miki Mećava su nedavno stavili tačku na svoje prijateljstvo zbog toga što Miki, kako rediteljka kaže, sedi na dve stolice, a nije se ni potrudio da joj ispuni san – da imaju zajedničku kućicu na seoskom imanju u Lisoviću..Njih dvoje od pre nekoliko dana ne razgovaraju,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.