Četvrtkom na stepenicama: Redakcija magazina “Lekovito bilje” družila se sa čitaocima!

Izvor: Svet, 20.Nov.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrtkom na stepenicama: Redakcija magazina “Lekovito bilje” družila se sa čitaocima!

U prostorijama izdavačke kuće “Color Press Grupe”, održano je druženje sa čitaocima magazina „Lekovito bilje“.
Posetiocima se predstavio stručni tim firme Terra Co iz Novog Sada, koja se bavi uvozom i prodajom 100% čistih esencijalnih ulja i superhrane iz Indije. Svi preparati su potpuno prirodni, bez veštačkih sastojaka, aditiva i konzervansa.

 
Kao vodeći proizvodi izdvojili su se prah i ulje moringe, biljke koja važi za najjači prirodni antioksidans, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a pritom sadrži i sve hranljive materije neophodne organizmu i to u idealnoj srazmeri.
Posetioci su imali priliku da probaju izuzetno ukusan i zdrav čaj i frape od moringe, a dobili su na poklon i dragocena ulja iz Terra Co palete.


















Autor: Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.