Četiri koraka do eksplozivnog ženskog orgazma

Izvor: Svet, 26.Nov.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri koraka do eksplozivnog ženskog orgazma

Morate da se potrudite, a evo i kako.
Opuštanje
Mnoge žene imaju razne komplekse i to ih sprečava da se opuste. Muškarac mora da daje komplimente kako bi ona mogla da svoje misli usmeri samo ka užitku. Takođe, duga predigra i maženje su ono što može da pomogne na putu do zadovoljstva.
Dodirni prava mesta
Kad dobro poznaju žensko telo, muškarci će znati šta treba da rade. Sa druge strane, žene bi trebalo da upoznaju partnera sa svojim erogenim zonama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << I svima će biti lakše.
Klitoris
Većina žena ne može da doživi orgazam samo kroz penetraciju, a u klitorisu se nalazi preko 8.000 nervnih završetaka. Dobra stimulacija klitorisa je najjednostavniji i najefektivniji put do ženskog orgazma.
Grudi
Ne zaboravite na ljubljenje, svi ti dodiri vode do orgazma. Kombinujte dodire grudi sa dodirivanjem klitorisa.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dovedite je do eksplozivnog orgazma u samo 4 koraka

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2015, 03:30

Morate da se potrudite, a evo i kako...Mnoge žene imaju razne komplekse i to ih sprečava da se opuste. Muškarac mora da daje komplimente kako bi ona mogla da svoje misli usmeri samo ka užitku. Takođe, duga predigra i maženje su ono što može da pomogne na putu do zadovoljstva...Kad dobro poznaju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.