Ćerka ih pomirila: Igor X i Mina Kostić ispratili svoju mezimicu u školu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka ih pomirila: Igor X i Mina Kostić ispratili svoju mezimicu u školu! VIDEO

Mala Anastasija pre sam polazak u školu otrila je da joj je draže što se njena mama Mina Kostić i tata Igor X više ne svađaju!

Mina je ispred škole česitala Igoru polazak njihove ćerke u prvi razred. Nakon toga, ćerka Igora X i Mine Kostić otrila je pred kamerama ''Exkluziva'' da je mnogo srećna što se mama i tata više ne svađaju.

Anastasija je objasnila zbog čega je srećna:''To je zato što se ne svađaju'', rekla je preslatka devojčica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a njena izjava iznenadila je Minu:''Ko se ne svađa, prvaci'', upitala je pevačica, a njena ćerkica odgovorila je kratko i jasno:''Ne, vas dvoje''.

Igor i Mina ne žive zajedno već šest godina, ali su u korektinm odnosima zbog svoje ćerke. Pogledajte ceo prilog:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.