Ćerka Goce Božinovske napravila pometnju u Šibeniku: Ekstremisti neće “četnike” u svom gradu

Izvor: Scandal.rs, 22.Apr.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Goce Božinovske napravila pometnju u Šibeniku: Ekstremisti neće “četnike” u svom gradu

Najavljen nastup srpske pevačice Jelene Vučković u Šibeniku, koji bi trebalo da se održi sutra uveče, izazvao je oštre reakcije udruženja hrvatskih branitelja i sukob sa vlasnikom kluba u kome je planiran nastup ćerke Goce Božinovske.

Predsednici četiri šibenska udruženja branitelja objavili su saopštenje u kojem su istakli da im je “neprihvatljivo da se u Krešimirovom gradu ponovo organizuju orgije četničkih folk pevača”.

Anton Dobra, vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kluba u kom treba da nastupi srpska pevačica, slučaj je prijavio policiji koja sada proverava da li je učinjeno kazneno delo govora mržnje u saopštenju šibenskih branitelja.

Održavamo razne kulturno zabavne programe i prvi put, isključivo zato jer publika traži takav vidi zabave, odlučili smo se za ovaj subotnji koncert. Naglašavam da takav problem stalno prolazi u svim drugim klubovima i lokalima u županiji i nije mi jasno zašto je nekome palo na pamet da baš na meni licemerno trenira patriotizam. Tim više što su svojim smešnim saopštenjima učinili govor mržnje, nazivajući četnikom mladu beogradsku pevačicu koja nema veze s četništvom”, kaže Dobra i podseća da su poslednjih godina u Šibeniku najnormalnije nastupali Sandra Afrika, Ana Nikolić, Milica Todorović, Željko Samardžić, Saša Matić i mnogi drugi.

Anton Dobra je protivnicima poručio da puste ljude da rade svoj posao, a da partizane i ustaše ostave u prošlosti.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.