Ćerka Darka Lazića i Ane Sević dobila zvezdu na nebu! (Foto)

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Darka Lazića i Ane Sević dobila zvezdu na nebu! (Foto)

Ćerka Darka Lazića i Ane Sević, iako ima samo mesec dana, već je dobila svoju zvezdu na nebu. Naime, ovaj poklon malena Lorena dobila je od svoje kume Andreane Čekić.

Darko Lazić i Ana Sević traže pomoć oko bebe: Zar je toliko teško naći dadilju?!

Ana Sević i Darko Lazić pre više od mesec dana dobili su ćerkicu Lorenu, a iako je još uvek mala već je dobila svoju zvezdu na nebu. Naime, venčana kuma Ane Sević, Andreana Čekić, poklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je svojoj maloj kumici zvezdu na nebu.

Ana je poklon koji je dobila njena mezimica podelila i sa svojim fanovima putem društvene mreže Instagram: "I Lolka je dobila svoju zvezdu", napisala je Ana a Čekićeva je na to odgovorila: "Kumina srećaaaa".

Autor: J.B.

Foto: Instagram/Ana Sevic

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.