Celebrity Net Worth otkrio koliko novca imaju srpske zvezde

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celebrity Net Worth otkrio koliko novca imaju srpske zvezde

(foto: TV novosti) Najpoznatiji sajt na svetu koji se bavi zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti objavio je podatke i o zvezdama sa domaće estrade. Kako prenosi Kurir, na ovoj listi našli su se Aca Lukas za koga jedino ne postoje tačni podaci o ukupnoj ‘vrednosti’, ali da je samo u toku protekle godine zaradio milion dolara. Što se dalje liste tiče, ona se bavi ukupnim novcem i imovinom kojom raspolažu naše poznate ličnosti, a na njoj su najbolje kotirane legende folk muzike. 5. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Lepa Brena – 16 miliona dolara 4. Šaban Šaulić – 20 miliona dolara 3. Dragana Mirković – 30 miliona dolara 2. Jelena Karleuša – 40 miliona dolara 1. Svetlana Ceca Ražnatović – 80 miliona dolara Ovaj sajt je najmerodavniji kada je u pitanju procena imovinskog stanja zvezda svetskog šou biznisa, a koliko verujete u verodostojnost ovih podataka kada su naše zvezde u pitanju?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pet najbogatijih estradnih zvezda u Srbiji: Ceca prva, a samo je jedan muškarac na listi!

Izvor: Prva.rs, 19.Maj.2017

Što se dalje liste tiče, ona se bavi ukupnim novcem i imovinom kojom raspolažu naše poznate ličnosti, a na njoj su najbolje kotirane legende folk muzike. . Pratite nas i na Viberu! 5. Lepa Brena – 16 miliona dolara . . 4. Šaban Šaulić – 20 miliona dolara . . 3. Dragana Mirković –...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.