Ceca proslavila prvi rođendan sestrića Ilije i Petra

Izvor: Prva.rs, 16.Apr.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca proslavila prvi rođendan sestrića Ilije i Petra

Gosti su u Cecinu vilu počeli da pristižu u ranim večernjim satima. Saznali smo i koju su reč Ilija i Petar Ocokoljić prvo izgovorili.
"Ja mislim teta", otkrila je Ceca za današnji Exkluziv.
 
Cecina sestra Lidija Ocokoljić ima i ćerku Helenu i sina Viktora, ali vest o tome da čeka blizance šokirala je i samu folk divu.
"Ja sam bila u blagom šoku i kada mi je setra javila ja sam joj od šoka zalupila slušalicu i zvala posle minut i rekla izvini jel ti reče blizanci ?!", ispričala je popularna pevačica.
 I Cecina ćerka Anastasija ponosna je na svoju preslatku braću.
"Već imaju godinu dana, proletelo je, ali super su.", rekla je ćerkina mezimica.
A onda je došlo vreme i da upoznamo njenog emotivnog partnera KostadinaTerzića, brata Veljkove devojke Maše.
Slavljenje je potrajalo do duboko u noć, a na spavanje su prvi otišli Ilija i Petar.
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić otvorila butik

Izvor: Prva.rs, 16.Apr.2014

Euforiju u jednom tržnom centru izazvala je Ana Nikolić kada se pojavila ispred radnje u kojoj prodaje haljine. Pop pevačica se strpljivo fotografisala sa devojčicama koje su došle da kupe njene kreacije. " Šijemo dan i noć", pohvalila se Ana..  . U njenim kreacijama uživale su Leontina...

Nastavak na Prva.rs...

Ceca uživa u ulozi tetke: Proslavljen još jedan rođendan!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2014

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nadavno je proslavila rođendan sestričine Helene, za koju je rekla da je najbolja od sve dece. Međutim, sigurni smo da će maleni Petar i Ilija isto tako da osvoje tetkino srce kad porastu. Naime, blizancima je takođe proslavljen rođendan, i to prvi, tako da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.