Brus Džener otvoreno progovorio o promeni pola! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Džener otvoreno progovorio o promeni pola! VIDEO

Brus Džener, očuh najpoznatije starlete Kim Kardašijan, otvoreno je u emisiji na ABC kanalu po prvi put progovorio o promeni pola i objasnio zašto se na ovakav čin odlučio tek sada.

Iako se oduvek osećao kao žensko, Brus Džener 23 godine bio je oženjen sa Kris, majkom popularnih sestara Kardašijan. Tokom dve decenije dugog braka, bivši olimpijksi šampion u atletici sa Kris Džener dobio je dve ćerke. Ipak, da nije mogao više da se skriva u telu muškarca, dokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je nakon razvoda i odluke da promeni pol. U petak uveče gostujući u emisiji Dajan Sojer, po prvi put otkrio je sve detalje i kako se odlučio na ovako veliki korak.

"Nisam gej sam koliko ja znam ,  oduvek sam bio heteroseksualan i nikada nisam bio sa mladićem , ja sam uvek bio u braku , učestvovao u podizanje dece", rekao je Brus i dodao da je on aseksusalan, ali da je još kao dete oblačio žensku gardarebu i haljine:  "Još kao dete voleo sam da oblačim žensku gardarebu, te sam 80-tih godina počeo da uzimam hormone od kojih su mi porasle grudi. Tada sam bio jako uplašen i prekinuo sam tretman. Uskoro planiram  da prođem kroz kompletan operativni proces promene pola", rekao je Brus i dodao da je da je kao tinejdžer voleo da se prerušava u ženu i šeta ulicom, ali je pošto je tada bio neshvaćen pomišljao je i na samoubistvo:

"Te noći sam pomislio da je gotovo. Dugo sam razmišljao o tome da je to jedini način da bol prestane. Da uzmem pištolj i skratim sebi muke, ali sam se predomislio". rekao je Džener. Voditeljku je najviše intresovalo kako su na njegovu odluku reagovale sestre Kardašijan i da li je imao njihovu podršku:

"Sa Kloi je bilo mnogo teže, od Kim i njenog suprga Kanjea Vesta sam imao potpuno razumevanje", rekao je Džener koji je spreman da konačno postane žena.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.