Lepa Brena iznenadila majku za 80. rođendan

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena iznenadila majku za 80. rođendan

Lepa Brena organizovala je proslavu iznenađenja povodom majčinog 80. rođendana. Pevačica kaže da je posle majčine nedavne operacije kolena veoma emotivna i da je sa godinama postala njena kopija, te da se bez reči i samo pogledima odlično razumeju Sevdalinka: Brena razgalila majku i goste pesmom „Karanfil se na put sprema“

Ifeta Jahić trenutno boravi u Beogradu, gde joj je ćerka obezbedila najbolju rehabilitaciju.

- Majka se posle operacije oseća dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprkos godinama i drugim zdravstvenim tegobama. Svaki njen napredak daje mi vetar u leđa. Godi joj pažnja, ali ona nije zahtevna žena i nije navikla da brat i ja bdimo nad njom, jer je to bila njena uloga celog života. Bitno nam je da je ovde uz nas - kaže Brena ne krijući suze.

Budući da nije znala da joj ćerka sprema rođendansko veselje, Ifeta je emotivno podnela dolazak gostiju.

- Uspela sam da sa svojim najmilijima oduševim majku, koja je od mene napravila ličnost kakva jesam. Plakali smo i smejali se u isti mah i pevali u slavu njenog života. Suze su pokazatelj sreće što smo na okupu posle svega što smo prošli u životu. Pevali smo joj i svirali omiljene pesme, sevdalinke, sve one koje sam prošle godine snimila za njenu dušu. Njena omiljena je “Karanfil se na put sprema”, te je ona na proslavi bila nezaobilazna - kaže pevačica.

Pored rođendanske torte, Ifeta je dobila mnoštvo poklona, a posebno se obradovala mornarskoplavom setu garderobe i specijalnom daru od ćerke.

- Osim lepe garderobe, koja je mamin fetiš, doneli smo joj još štošta. Kupili smo joj dobru kremu protiv sunčanih pega, kao i divan prsten u njenom stilu - otkriva folk zvezda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabava iznenađenja: Lepa Brena obradovala majku za 80. rođendan

Izvor: Svet, 17.Apr.2014

Lepa Brena organizovala je proslavu iznenađenja povodom majčinog 80. rođendana. Pevačica kaže da je posle majčine nedavne operacije kolena veoma emotivna i da je sa godinama postala njena kopija, te da se bez reči i samo pogledima odlično razumeju. Ifeta Jahić trenutno boravi u Beogradu, gde...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.