Brena dočekuje publiku usred belih noći (foto)

Izvor: Svet, 28.Maj.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena dočekuje publiku usred belih noći (foto)

Ova fotografija je dokaz da zvezde žive na nebu! Neposredno pred nastup Lepe Brene u Oslu reka fanova slivala se u Samfun halu u samom centru ovog norveškog grada, a pevačica je sve nadgledala sa jednog od spratova ove velelepne dvorane.
Da ne bude zabune, slika je nastala u 22.15, a imajući u vidu da su u Norveškoj sada “bele noći” iliti pojava znana i kao aurora boralis, mraka nema ni kad mu je vreme!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! donosi: Brena dočekuje publiku usred belih noći (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2016

Ova fotografija je dokaz da zvezde žive na nebu! Neposredno pred nastup Lepe Brene u Oslu reka fanova slivala se u Samfun halu u samom centru ovog norveškog grada, a pevačica je sve nadgledala sa jednog od spratova ove velelepne dvorane...Da ne bude zabune, slika je nastala u 22.15, a imajući u vidu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.