Brena: Uvek se rasplačem na Stefanov rođendan

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena: Uvek se rasplačem na Stefanov rođendan

Kada se setim šta je sve doživeo u ovoj zemlji, a koliko je dobro, vredno i vaspitano dete, uvek se rasplačem. I juče sam plakala, pustila sam svoje emocije da izađu.

Ovako Lepa Brena opisuje kako je doživela rođendan starijeg sina Stefana, piše "Blic".

- Poželela sam mu najpre da bude živko i zdravko i da završi školu! Da ima uvek u životu dve varijante, da može da bira, a ako hoće i da peva, neka peva. Poslušao me je, u školi je stvarno sjajan, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dao godinu na koledžu. I njegovo društvo koje je sada raštrkano svuda po svetu zaista je dobro, sve su to sjajna deca. Oni se druže maltene od pete, šeste godine - kaže Brena.

Slavljeničko raspoloženje u kući Živojinovića osećalo se još od jutarnjih časova jer su svi ukućani bili srećni što su ove godine zajedno na Stefanov rođendan. Stefan je nedavno doputovao iz Majamija u kojem pohađa studije i gde su poslednjih mesec dana sa njim boravili Brena, Boba i brat Viktor.

- Ja sam slaba na svu trojicu, i na Filipa i na Viktora i na Stefana, i uvek se rasplačem, ali sam juče onako dopustila sebi da emocije izađu. Jer samo kada se setim šta je sve prošao... Stefan je stvarno dobro, vaspitano dete, i bio je žrtva samo zbog toga što ima uspešne i vredne roditelje. Ali važno je samo na kraju da budu deca živa i zdrava - kaže za „Blic“ naša najveća folk zvezda.

Pored Brene, na Stefanovom slavlju mikrofona su se uhvatili i brojni prijatelji slavljenika i njegove porodice, kao i on sam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.