Brega se zbog poreza preselio u Sarajevo?

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brega se zbog poreza preselio u Sarajevo?

Čuveni muzičar Goran Bregović prebacio je svoje poslovanje u iz Beograda za Sarajevo, a razlog su poreske olakšice, piše Kurir.
Brega u poslednje vreme kad nema koncerte, mnogo više vremena provodi u Sarajevu ili na Jahorini. Posle konsultacija sa ljudima koji ga savetuju u vezi sa finansijama, odlučio je da poslove prebaci u Bosnu zbog poreskih olakšica“, kaže izvor Kurira.
Brega u Sarajevu ima studio, a tamo je i sedište fondacije “Gorica Goran Bregović“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Osim toga on je postao i predsednik Asocijalcije izvođača i svirača BiH, a kako je objavio sarajevski Dnevni Avaz, Bregović je i kompletnu ušteđevinu preneo na račune u bh bankama.
Njegov menadžer Adis Gojak nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode:
Brega stalno govori da je Sarajlilja. Nije tajna da ima stan u Sarajevu i kuću na Jahorini u kojoj provodi dosta vremena, kao i da ima firme u Bosni“.
Izvor: Kurir
Foto: Hello

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.