Bred Pit priznaje: Đubre sam i snob

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit priznaje: Đubre sam i snob

Bred Pit govorio je za novo izdanje časopisa GQ gde je stao u odbranu svog prijatelja Džordža Klunija kog bije glas da je vrlo nedostupan javnosti.

- Znate šta, Džordž je baš ekstremno dostupan. On je jedan od najboljih predstavnika glumaca. Strašno je zabavan. Sjajno je biti pored njega. Pre će biti da sam ja užasno đubre. Ja sam usamljenik, znate? Tiši sam po prirodi, možda zato što ne dolazim iz urbane sredine, verovatno sam rezervisaniji - priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Bred. On kaže da je vrlo izbirljiv oko toga kom projektu će se posvetiti:

- Pravi sam snob kad je reč o režiserima. Stalno govorim ne. ‘Ne’ je najmoćnija reč u našem poslu. Morate se braniti. Kad napuštate sopstveni dom, onda to mora biti vredno toga. Jednostavno mora biti vredno toga. Usporavam malo, želim da provedem više vremena s decom pre nego što ona odrastu i odu”, zaključuje on.

Autor: Life Content

FOTO: SIPA

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.